Heb een workshop Sandcasting gevolgd afgelopen week. Heel vriendelijk ontvangen door Dorothé. Daarna een uitleg van Wendy en Ab wat het precies inhoudt en daarna aan de gang! Mooi atelier en genoeg ruimte om te werken. Er wordt heel veel tijd genomen om alles uit te leggen en op een duidelijke manier. Een aanrader om eens iets totaal anders te doen. Het eindresultaat is heel goed gelukt en smaakt naar meer. Super mooi geworden! Nogmaals bedankt Dorothé, Ab en Wendy voor een geslaagde ochtend/middag

Ineke Rozema

Workshop Sandcasting

Hallo Dorothe, Ab en Wendy,

Hartelijk dank voor de interessante en leuke workshop. De uitleg was duidelijk en het was fijn dat we eerst konden oefenen met glas snijden en het maken van de mal (gietvorm). Doordat het een relatief kleine groep was er alle tijd voor vragen en hulp bij de ontwerpen. Ik zal deze workshop zeker aanraden aan vrienden.

Met vriendelijke groet,

Natascha

interessante en leuke workshopSandcasting

De workshop Sandcasting vond ik erg verrassend. Na de eerste uitleg over glas en de basisinfo konden we lekker aan de slag met het bijzondere zand. Een uitdaging op zich. Heel fijn dat er ruimte was om te experimenteren voordat het echte werk begon. Het is alsof je weer op het strand zit en zandkastelen aan het bouwen bent, lekker spelen. Daarna het glas er in verwerken, wat zal het worden…… Je verliest je in deze bezigheid. Ben erg benieuwd naar het resultaat.

 

Ingrid Smits, Roosendaal

Het is alsof je weer op het strand zit ……Cursist