Heerlijk om les te krijgen van iemand die z’n vak verstaat en ook nog les kan geven!

Nieuw glaswerk in de maak.  Bedankt Ab Evenhuis van Glasatelier Lichtinzicht!

 

Marjo Korrel

Heerlijk om les te krijgen …..Cursist

Zesweekse cursus glasfusen gevolgd bij Ab Evenhuis en Dorothé Tielen in Veldhoven. Ik kwam binnen als glasliefhebber en ben gaandeweg een echte fan geworden. De mogelijkheden met glas zijn zeer divers en eindeloos in hun diversiteit en het eindresultaat van de opdrachten die we kregen was zodanig dat ik me meteen heb aangemeld voor een vervolgcursus. Een dergelijk resultaat kan alleen maar wijzen op een goede cursus met professionele begeleiding in een prettige sfeer. Zeer aan te bevelen dus.

Lieke van Loo

goede cursus met professionele begeleiding

Na 6 leerzame weken vandaag de cursus afgesloten bij Ab en Dorothe waar we onder hun leiding diverse prachtige glasobjecten hebben gemaakt. Het is fijn als je bij het volgen van een cursus ook daadwerkelijk de fijne kneepjes van het glasvak kunt leren. Dus een logisch vervolg komt eraan en in februari 2016 gaan we weer door met spelen met glasmallen maken enz enz.
Werkelijk een aanrader als je iets wilt leren over het glasvak. Ook hun stagaire heeft bijgedragen aan het productie proces van onze glasobjecten.
Nogmaals dank aan allen.

Finy Pijnenburg

6 leerzame weken ……