Cursussen en Workshops 

Bij aanmelding vragen wij een aanbetaling; de hoogte hiervan staat op de betreffende workshop/cursuspagina (dus niet op deze pagina). Door u aan te melden gaat u accoord met onze Inschrijvingsvoorwaarden en de Veiligheidsvoorschriften.

U kunt zich ook als groep aanmelden. Mocht een van onderstaande data niet uitkomen dan plannen we met u een andere datum.

CANCELING VAN ALLE CURSUSSEN EN WORKSHOPS IN IEDER GEVAL TOT MEDIO 2021

In verband met het Corona-virus hebben Glasatelier Lichtinzicht en Atelier Eibos gezamenlijk besloten de dit voorjaar geplande workshops en cursussen te cancelen. Gelet op het recente aangescherpte advies van de regering om sociale contacten te mijden wanneer deze niet strikt noodzakelijk zijn menen wij dat het goed is hieraan gehoor te geven. Tevens is het handhaven van de 1 1/2 meter afstand niet te realiseren tijdens onze workshops. De groepsgrootte van de cursussen en workshops wordt daardoor zo klein dat het voor ons niet reëel is deze op dit moment nog te geven.

Wij betreuren het tijdelijk stopzetten, in ieder geval tot medio 2021, van de cursussen en workshops ten zeerste. Zodra we weer van start kunnen gaan, zullen we dit uiteraard melden. 

In de tussentijd zijn wij zelf wel aan werk. Wij hopen u nog steeds van dienst te kunnen zijn in het uitvoeren van opdrachten. Indien het voor een opdracht belangrijk is dat wij met u als klant om de tafel gaan zitten, kunnen wij een afspraak met u maken, indien uzelf of iemand in uw directe omgeving geen verkoudheidsklachten heeft. Daarbij houden wij rekening met de 1 1/2 meter afstand.

WORKSHOP/CURSUS
DAGDATUMTIJDPRIJSOPMERKING