Cursussen en Workshops 

Belangrijk

De ateliers Lichtinzicht en samenwerkingspartner Atelier Eibos hebben besloten per 9 november 2022 geen werkshops en cursussen meer te geven.

Reeds afgesproken workshops en cursussen gaan gewoon door.

 

Wij gaan ons meer richten op andere werkzaamheden in het glas.

Het blijft wél mogelijk:

  • voor groepjes van minimaal 6 personen zich als één groep aan te melden

  • individueel of samen met een ander een cursus of workshop te volgen tegen ons uurtarief van € 35 per uur, exclusief 21% BTW. Hier bovenop komen dan de materiaalkosten, in overleg met ons.

 

 

Bij aanmelding vragen wij u het volledige workshop/cursusgeld naar ons over te maken, of dit contant te voldoen; de hoogte hiervan staat op de betreffende workshop/cursuspagina (dus niet op deze pagina). Wij hebben geen pin-faciliteiten. Door u aan te melden gaat u accoord met onze Inschrijvingsvoorwaarden en de Veiligheidsvoorschriften (zie in het menu of klik op de link). Pas als het workshop/cursusgeld door ons is ontvangen is uw aanmelding definitief.

U kunt zich ook als groep aanmelden. Mocht een van onderstaande data niet uitkomen dan kunnen  we met u eventueel een andere datum inplannen.

Wanneer een workshop of cursus door te weinig deelnemers niet doorgaan, dan benaderen wij u voor een andere cursus- of workshopdatum.

PRIJZEN WORKSHOPS
Workshop fusen (4 uur)€ 75 p.p.Alleen gegeven als men zich aanmeldt met minimaal 6 personen
Workshop Glas in lood (5 uur)€ 85 p.p.Alleen gegeven als men zich aanmeldt met minimaal 6 personen
Workshop Sandcasting€ 85 p.p.Alleen gegeven als men zich aanmeldt met minimaal 6 personen
WORKSHOP/CURSUS
DAGDATUMTIJDPRIJSPLAATSOPMERKINGHUIDIGE AANTAL DEELNEMERSOVERIG